Oriol Romeu durant la seva etapa al Chelsea. (Foto: Reuters)
Futbol

Oriol Romeu jugarà cedit al València

Oriol Romeu jugarà cedit al València la propera temporada, en què s'espera que sigui una peça important per als esquemes de Miroslav Djukic al mig del camp. L'acord entre el Chelsea i el club valencianista no inclou una opció de compra a final de temporada. A més, serà el València qui es faci càrrec de la totalitat de la fitxa del jugador.

Actualitzat
Oriol Romeu jugarà cedit al València la propera temporada, on s'espera que sigui una peça important pels esquemes de Miroslav Djukic al mig del camp. L'acord entre el Chelsea i el club valencianista no inclou una opció de compra a final de temporada. A més, serà el València qui es faci càrrec de la totalitat de la fitxa del jugador. Aquest divendres ha passat la revisió mèdica.

De La Masia a Stamford Bridge

Romeu és un dels millors migcampistes formats a les categories inferiors del Barça els últims anys. Malgrat això, la bona feina de Sergio Busquets li va tancar les portes del primer equip. El 2011 va ser traspassat al Chelsea en una operació que incloïa dues opcions de recompra per part del Barça els dos primers anys. Tot i que no ha aconseguit ser titular indiscutible al club de Londres sí que ha tingut oportunitats i minuts, sobretot des de l'arribada de Rafa Benitez la temporada passada. Al mes de desembre de 2012 va patir una greu lesió al genoll i encara no ha tornat a jugar.
Anar al contingut