Futbol

Oriol Mitjà, prudent amb la represa de les competicions esportives: "Fins a la tardor jo no tornaria a obrir el Camp Nou"

Actualitzat

El metge especialista en malalties infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, no amaga que la crisi sanitària mundial que està provocant el coronavirus va per llarg i el món de l'esport no n'és una excepció. L'allau d'ajornaments i cancel·lacions d'esdeveniments esportius de totes les magnituds és una constant des de fa més d'un mes. En aquest sentit, Mitjà, en declaracions al programa "Via Lliure" de RAC1, es mostra molt prudent de cara a la represa del que era normal fins fa ben poc, com pot ser anar a un estadi a veure un partit de futbol:

"Fins a la tardor jo no tornaria a obrir el Camp Nou. Els aficionats s'hauran d'esperar per tornar a viure el futbol als estadis"

 

Oriol Mitjà posa l'accent en el risc que pot suposar l'aixecament total del confinament d'un dia per l'altre:

"Poden aparèixer nous brots i, per tant, serà necessari trobar els casos positius i aïllar-los de forma ràpida. El confinament és l'única manera de controlar el virus mentre no hi hagi mesures farmacològiques"

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut