Curses per muntanya

Oriol Cardona, segon a la primera prova de les Migu Run Skyrunner World Series

"Hem començat bé la temporada de trail. Tenia la incertesa de com respondrien les meves cames amb tant poc temps després de l'última prova amb esquís i la veritat és que m'he trobat bé."

Actualitzat

El corredor de Banyoles ha aconseguit aquest diumenge al Japó la medalla de plata a la primera cursa a peu de la temporada tres setmanes després de guanyar l'última prova de la Copa del Món d'Esquí de Muntanya.

Cardona ha fet una transició impressionant a les curses de muntanya pujant al podi i arribant a només 9 segons del primer corredor, el japonès Ryu Ueda, després de 33 quilòmetres i 2.400 m positius a la Mt. Awa Skyrace, amb un circuit marcat per la presència de neu en molts dels trams.

S'ha de destacar també la quarta posició aconseguida per Sheila Avilés. La igualadina s'ha quedat a 16 segons d'un podi encapçalat per la italiana, Elisa Desco. La jove de Sant Pere de Ribes, Gisela Carrión ha acabat sisena.

La propera cita del de Banyoles serà la segona prova de les Migu Run Skyrunner World Series el 4 de maig a la Xina, la Yanding Skyrun, de 32 quilòmetres i 2.819 metres de desnivell positiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut