Esquí de muntanya

Oriol Cardona acaba segon a la Copa del Món d'esprint

El català necessitava superar Arno Lietha per aconseguir la victòria a la general d'esprint, però el suís ha guanyat la prova per davant de Cardona

Redacció Esport3Actualitzat

Li ha faltat molt poc. Oriol Cardona havia viatjat a Flaine encara amb seqüeles d'un refredat, i això li ha passat factura. Avui només necessitava acabar al davant d'Arno Lietha per guanyar la Copa del Món d'esprint, però no ha estat possible. Tant el de Banyoles com el suís han arribat a la final sense desgastar-se excessivament en les respectives qualificacions. Però, ja des de la sortida definitiva, s'ha vist que Lietha estava més fort.

El suís ha anat a totes des de l'inici i, tot i que la resposta d'Oriol Cardona ha estat molt bona, en l'última transició ja s'ha vist que l'avantatge del suís no el podria compensar el català en l'últim descens.

Victòria en la prova d'avui i en la Copa del Món per a Lietha, però èxit de Cardona, que confirma la segona posició en la classificació d'esprint, i suma els punts necessaris per entrar en el podi de la general de la Copa del Món d'esquí de muntanya.


"Em quedo amb l'espina clavada"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut