Lucas Hernández, reincident en casos de violència domèstica (Reuters)
Futbol

Lucas Hernández compareixerà dimarts que ve davant un jutjat de Madrid

El defensa francès, actualment al Bayern de Munic, té pendent una pena de 6 mesos per haver incomplert l'ordre d'allunyament de la seva parella

Redacció Esport3Actualitzat

Lucas Hernández compareixerà davant el jutjat penal número 32 de Madrid dimarts que ve, segons ha confirmat aquest dijous el president del Bayern de Munic, Herbert Hainer.

"Ara anirà allà, després s'ha de negociar i després ja veurem", han estat les paraules del màxim dirigent del club bavarès.

Després de ser preguntat per les conseqüències esportives per al campió alemany, Hainer ha tancat el tema.

"És un assumpte d'allò més personal", ha subratllat.

Requeriment judicial per ingressar a la presó

El jutjat penal número 32 de Madrid havia requerit Lucas Hernández perquè es presenti dilluns que ve al jutjat, on se li ha d'entregar el requeriment d'ingrés a presó en el termini de 10 dies.

Sobre l'exjugador de l'Atlètic de Madrid, ara al Bayern de Munic, pesa una sentència de sis mesos de presó per haver trencat l'ordre d'allunyament de la seva parella quan tots dos tenien pendents denúncies per violència domèstica.

 

La sol·licitud de suspensió de la pena demanada pels advocats d'Hernández ha estat denegada perquè l'internacional francès té antecedents, en concret dues sentències en ferm per lesions en l'àmbit de la violència de gènere. El jugador del Bayern de Munic ha recorregut la sentència davant l'audiència provincial de Madrid.

 

Anar al contingut