Or de Mireia Belmonte en els 200 estils (EFE)
Natació

Or de Mireia Belmonte en els 200 estils dels Jocs Mediterranis

Aquesta és la segona medalla de la badalonina després de la plata aconseguida en els 800 lliures; En els 100 metres braça Jessica Vall s'ha emportat l'or i Marina Garcia la plata

Imma CasaresActualitzat

Si hi havia cas Belmonte s'ha acabat. La nedadora de Badalona ha guanyat la prova dels 200 metres estils i d'aquesta manera es penja la primera medalla d'or del seu dilatat palmarès en uns Jocs Mediterranis.

Mireia Belmonte ha recuperat les sensacions, ha aparcat els dubtes al voltant de la seva salut i ha obtingut una victòria convincent amb un temps de 2'11"16.

Or per Mireia Belmonte, en les proves de natació que es disputen al centre aquàtic Campclar i or per la també catalana Jessica Vall. La nedadora barcelonina del CN Sant Andreu s'ha imposat en els 100 metres braça amb un temps d'1'07"19. En aquesta mateixa prova, la nedadora del CN Sabadell Marina Garcia ha guanyat la plata amb 1'07"59. Jessica Vall i Marina Garcia, han repetit, per tant, el doblet que van aconseguir ahir en la final dels 200 braça.

Al marge de les medalles catalanes, el nedador de Sóller, Joan Lluís Pons, ha aconseguit la plata en els 400 estils amb un temps de 4'17"97 en una prova dominada amb molta autoritat per l'italià Federico Turrini. La mallorquina Melani Costa també ha pujat al segon calaix del podi en els 200 lliures en una prova que ha finalitzat amb un crono d'1'59"75.

La selecció espanyola ha aconseguit medalla en les dues últimes proves de la jornada. Bronze per el quartet femení que ha nedat el 4x100 –el seu temps ha estat de 3'41"88 i bronze, també, per l'equip masculí del 4x200. El seu crono ha estat de 7'20"41 i ha quedat per darrera d'Itàlia, la gran dominadora de la natació en els Jocs Mediterranis i de Sèrbia.