Pogba i Dybala
Pogba i Dybala
futbol

Oportunitats de mercat: les cinc perles que acaben contracte i són agents lliures

Un grup de jugadors en el millor moment de la seva carrera poden arribar sense cost de fitxatge a un nou club

Redacció Esport3Actualitzat

47 jugadors de Primera Divisió i centenars de jugadors de les lligues europees surten al mercat a les 12 de la nit com a agents lliures un cop s'extingeixin els seus contractes. N'hi ha molts que estan en el tram final de la seva carrera i encara no tenen clar quin tipus de projecte agafar, però també hi ha un grup de jugadors en el millor moment de la seva carrera que poden arribar sense cost de fitxatge a un gran club.

Jugadors veterans com Alves (39 anys), Marcelo (34) o Luis Suàrez (35) podrien fitxar per un projecte de primer nivell, però el més probable és que busquin destins menys exigents i més ben pagats. Altres jugadors com Cavani (35) encara es preveu que puguin anar a parar a un gran equip d'Europa. I mai es pot descartar res relacionat amb Zlatan Ibrahimovic, que als 40 anys no es planteja la retirada i espera resoldre els problemes de genoll per tornar als terrenys de joc.

Les cinc perles del mercat d'agents lliures

5. Corentin Tolisso. Amb 27 anys, el migcampista francès acaba contracte amb el Bayern de Munic --on no ha acabat de brillar, tot i guanyar la Champions del 2020-- i s'espera que torni a l'Olympique de Lió. És un migcampista de tall defensiu amb capacitat d'anada i tornada a les dues àrees.

4. Isco. 30 anys i acaba contracte després de diverses temporades en l'ostracisme al Reial Madrid. El jugador malagueny, però, és un jugador de gran qualitat que podria firmar amb un bon equip europeu. El punt feble d'Isco és el desplegament físic, però podria encaixar en un mig del camp acompanyat de dos futbolistes de tall defensiu. Sonen la Roma, el Betis i el Sevilla com a equips candidats a firmar-lo.

3. Di María: El Fideu té 33 anys però serà un dels grans noms del mercat d'estiu. L'argentí ha abandonat el PSG, equip en què ha exhibit un gran rendiment fins a l'últim dia. L'exjugador del Madrid encara podria firmar un contracte curt amb un bon equip de les lligues europees i ha sonat amb força l'opció de fitxar per la Juve.

2. Dybala. A punt de fer 29 anys, l'argentí serà un dels jugadors amb més ofertes en aquest mercat d'estiu. La Joia acaba contracte amb la Juve i podria firmar per un gran equip, tot i que el seu rendiment ha minvat en els últims anys.

1. Pogba. De la mateixa generació que Dybala. El nom del francès tornarà a sonar força durant l'estiu. Sembla que tornarà a la Juventus, d'on va sortir per jugar al Manchester United per 105 milions d'euros.

Altres futbolistes que acaben contracte i poden ser un gran reforç són Januzaj, Bernardeschi i Belotti; també jugadors que s'han relacionat amb el Barça d'una manera o altra, com Christensen i Kessié, que sembla que vestiran de blaugrana, i el mateix Dembélé, que té un serial a banda.

 

Anar al contingut