Natació artística

Ona Carbonell: "No m'ho crec, tot això m'està superant"

La nedadora catalana suma 23 medalles en els Mundials. És la més llorejada de la història, només superada per dues llegendes d'aquest esport: els nord-americans Michael Phelps (28) i Ryan Lochte (27)

Actualitzat

Ona Carbonell, la nedadora més llorejada de la història dels Mundials de natació, després de penjar-se la medalla de planta en el solo lliure, ha reconegut estar superada per tot el que li està passant a Gwangju.

"No m'ho crec. Tot això m'està superant. No em pensava que aniria tan bé i tampoc no sabia res de tots aquests rècords. La veritat és que estic molt emocionada", ha confessat la nedadora catalana a la conclusió de la prova.

El seu tercer metall en aquests Mundials ha arribat amb una gran puntuació (94,5667) i a ritme de James Brown i Luciano Pavarotti. Només l'ha superat la imbatible russa Svetlana Romaxina. Després de la medalla d'aquest dimecres, la plata aconseguida en el solo tècnic i el bronze com a component de l'equip espanyol de highlight, la barcelonina ja té 23 medalles en els Mundials, dos més que la russa Natalia Ishchenko (21) i només superada per dues llegendes d'aquest esport: els nedadors nord-americans Michael Phelps (28) i Ryan Lochte (27).

"Quan em van dir que vaig darrere de Phelps i de Lochte vaig dir: 'Perdó? Phelps?',  ja que per mi és com un ídol, i haver superat Ishchenko, que és el meu referent des de petita... Imagina't", ha confessat.

Carbonell ha reivindicat que "costa moltíssim aconseguir tantíssimes medalles", i que és "molt dur" encadenar set Mundials sense baixar del podi. Per això se sent tan orgullosa del que està fent.

"És com ser al cel, però intento no ser gaire al cel, perquè demà tinc final de duo lliure i demà passat d'equips lliure i hem treballat molt en aquestes dues proves. Així que, fins que no acabi, he d'estar concentrada en la competició", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut