Ona Carbonell tornarà a competir després de la maternitat a l'Europeu de Budapest

Nedarà en rutina d'equip tècnic, i la responsabilitat del duo és per a una nova parella: la catalana Iris Tió, de només 18 anys, i l'andalusa Alisa Ozhogina
Redacció Esport3 Actualitzat

Fa gairebé dos anys que l'equip no competeix. I la tornada coincidirà amb la reaparició d'Ona Carbonell després d'haver estat mare.

"L'últim en què vam competir totes va ser el Mundial de Corea i, esclar, és molt graciós, perquè també va ser la seva última competició. I jo, entremig, he passat per un part i tinc un bebè. De moment faré un equip, que per a mi ja és molta feina. Em sento preparada, estic motivada. Potser em fa més cosa allunyar-me del Kai vuit dies, amb tot el que suposa la lactància. No he estat mai tant temps sense ell."

Iris Tió, del CN Kallipolis, nedarà en duo amb l'andalusa Alisa Ozhogina

Carbonell nedarà només en una rutina, l'equip tècnic. I la responsabilitat del duo serà per a una parella de futur: l'andalusa Alisa Ozhogina i la catalana Iris Tió, de només 18 anys. A l'Europeu de Budapest no presentaran totes les rutines, perquè l'objectiu principal de la temporada, amb un calendari tan accidentat per la Covid, va més enllà, com manifesta Ona Carbonell.

"Som un equip que se sap adaptar a les circumstàncies per difícils que siguin. Crec que, després de tant de temps sense competir, fer aquest Europeu ens anirà bé. Per agafar sensacions, i també per rebre 'feed-back' i veure què hem de millorar."

Perquè el Campionat d'Europa és el primer repte, però el més important de la temporada serà el torneig preolímpic. Tenen un lloc assegurat amb el duo per competir als Jocs de Tòquio, però encara s'han de classfificar-se amb l'equip. Queden tres places lliures, que es disputaran en un preolímpic mundial a Barcelona del 10 al 13 de juny.

En total hi ha tretze nedadores seleccionades, deu de les quals són d'equips catalans, per competir a l'Europeu. L'exercici de solo el farà Mireia Hernández, i en el duo mixt nedaran Pau Ribes i Emma Garcia.

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut