Ona Carbonell i Sara Saldaña, en una imatge d'arxiu
Natació

Ona Carbonell i Sara Saldaña, terceres en duo lliure en la prova de París-Montreuil

Ona Carbonell, que no participava en grans competicions des de Budapest 2017, ja va reaparèixer divendres i va guanyar la medalla de plata en la final de solo tècnic

Actualitzat

Ona Carbonell i Sara Saldaña s'han penjat el bronze en duo lliure en la prova de París-Montreuil de les Sèries Mundials de natació artística. Carbonell i Saldaña han rebut una puntuació de 89,7667. Les han superat en el podi les ucraïneses Marina i Vladislava Aleksiiva (91,6333) i les japoneses Yukiko Inui i Megumu Yoshida (91,5333).

Ona Carbonell, que no participava en grans competicions des de Budapest 2017, ja va reaparèixer divendres i va guanyar la medalla de plata en la final de solo tècnic.

La delegació espanyola ja ha aconseguit aquest cap de setmana un or en la rutina 'highlights' i les plates en el duo mixt tècnic i en el lliure.

París és la primera estació d'unes sèries mundials que discorreran per Alexandroupolis (Grècia), Kazan (Rússia), Tòquio (Japó), Pequín (Xina), Greensboro (Estats Units), Quebec (Canadà), Barcelona i Budapest (Hongria).

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut