Esports

Ona Carbonell i els germans Márquez, premiats a la 23a edició de la Festa de l'Esport Català

RedaccióActualitzat

Aquest dimarts s'ha celebrat la 23a edició de la Festa de l'Esport Català, que organitza la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) al Caixafòrum de Barcelona. Ona Carbonell i els germans Marc i Àlex Márquez han rebut els premis com a millors esportistes de la temporada.

En la cerimònia també han estat premiats, entre d'altres, el Club Natació Sabadell com a millor equip; Sergi Bruguera, com a millor entrenador; i Carles Puyol com a llegendari.

Ona Carbonell i Marc Márquez han valorat en declaracions a TV3 el fet de tornar a guanyar aquest premi per tercer any consecutiu i en el cas del pilot de Cervera, per primera vegada compartit amb el seu germà Àlex.

"Per res m'esperava que aquest any anés així, ha sigut un any molt maco perquè l'equip que forma la Mayu, que l'he convidat i està aquí amb nosaltres. És una grandíssima entrenadora i ha estat molt bonic conviure amb aquestes noies, la majoria molt més joves que jo, però crec que hem fet un gran treball en aquest 2019. Vam competir molt bé al Mundial, en una gran competició."

"És el tercer any que compartim aquest premi amb Ona Carbonell, és una clàssica de rebre aquest guardó, però aquest any és especial perquè el comparteixo amb el meu germà, cosa que em fa molta il·lusió perquè també ha fet un gran any."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut