El Bayern confia mantenir a Lewandowski
Oliver Kahn, durant la conferència de premsa de presentació de Sadio Mane (EFE)
Futbol

Oliver Kahn: "Esperem Lewandowski el primer dia d'entrenament"

El Bayern insisteix en la continuïtat del davanter polonès a la seva plantilla. Confien que començarà els entrenaments amb la resta de l'equip i esgotarà l'any de contracte que li queda

Redacció Esport3Actualitzat

Malgrat que Mané era el protagonista de la roda de premsa amb motiu del seu fitxatge pel Bayern, el nom que sobrevolava la sala de premsa era el de Lewandowski. El pols que manté el davanter polonès amb el conjunt alemany continua aixecant polèmica. Així, Oliver Kahn, director general del Bayern, ha estat contundent en la seva opinió sobre el futur del Bota d'Or europeu:

"No ha canviat la seva situació. En Robert té contracte fins al 2023 i serem molt feliços quan es presenti el primer dia d'entrenament amb nosaltres."

A una altra pregunta sobre el tema ha reiterat:

"Quan la gent parla que hi ha una oferta o una altra és una cosa que a nosaltres no ens preocupa de moment. Té un contracte amb el Bayern fins al 2022, la resta no ens preocupa."


Per tant, des de la direcció esportiva del Bayern no es canvia el discurs sobre la necessitat de mantenir Lewandowski com el gran referent de l'equip a nivell ofensiu.  Ja en la celebració del títol de la Bundesliga, Kahn es va referir al contracte fins al 2023: "Té contracte fins al 2023. Prou."

A Alemanya ha circulat la versió que una oferta al voltant dels 50 milions d'euros per Lewandowski podria fer que el Bayern revisés la seva posició.

Mentrestant, el jugador polonès continua de vacances a Mallorca esperant que el Barça faci el pas i negociï el seu traspàs amb el conjunt alemany.

Anar al contingut