Oliver Bierhoff, en la seva tornada a casa després de l'eliminació d'Alemanya (Reuters)
Futbol

Oliver Bierhoff dimiteix com a director esportiu de la selecció alemanya

L'exinternacional alemany portava divuit anys en el càrrec i se'l considera artífex del títol mundial del 2014 però també dels fracassos del 2018 i d'enguany

El desastre de la selecció alemanya al Mundial de Qatar s'ha cobrat una víctima. Oliver Bierhoff ha presentat la seva dimissió com a director esportiu de l'equip abans de saber si la Federació tenia pensat destituir-lo. Bierhoff tanca així una etapa de 18 anys, en què Alemanya va assolir el títol mundial (2014) per després encadenar dues participacions sense passar de la fase de grups. 

"Deixo el camí lliure per a una nova direcció. En els últims anys no hem estat capaços de tornar l'alegria als aficionats. Vam adoptar algunes decisions convençuts però no han funcionat." 

Bierhoff tenia contracte en vigor fins a l'estiu del 2024, després de l'Eurocopa que Alemanya disputarà com a amfitriona. Aquest pas al costat se suposa que alleujarà la pressió sobre el seleccionador, Hansi Flick, que es manté en el càrrec mentre la Federació no indiqui el contrari. 

A més de Bierhoff, també un jugador icònic com és Thomas Müller va donar a entendre que no continuarà jugant amb la "mannschaft".    

 


 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut