Joan Peñarroya en una imatge d'arxiu (Europa Press)
bàsquet

Oficial: Joan Peñarroya, nou entrenador del Barça

El tècnic de Terrassa, amb experiència provada a la Lliga ACB, firma per dues temporades i fa realitat el somni de la seva vida

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça de bàsquet 2024-25 ja té nou timoner: serà Joan Peñarroya, que ha firmat com a nou tècnic de l'equip blaugrana per a les dues pròximes temporades.  

El nomenament del terrassenc posa final als rumors que hi va haver després de la destitució de Roger Grimau. També posa les bases per al futur projecte de l'equip. Caldrà veure ara quines altes i baixes es produeixen. El Barça havia sondejat abans un altre català, Xavi Pascual, per a un eventual retorn al Barça, però finalment no hi va haver entesa. 

Peñarroya és un entrenador amb experiència provada a l'ACB. Va entrenar 8 temporades al MoraBanc Andorra, una a Manresa i dues al San Pablo de Burgos, amb qui va quedar campió de la Champions League en dues edicions consecutives. L'últim projecte del vallesà va ser al Baskonia, d'on va ser rellevat del càrrec la tardor passada. Abans havia viscut el mateix final a València.

Pel que fa a l'estil, el joc que el terrassenc busca en els seus equips és dinàmic i vistós, amb altes puntuacions. A partir de l'estiu complirà el seu somni de seure a la banqueta local del Palau.

Anar al contingut