BÀSQUET

Tornen les protestes dels jugadors de l'NBA

Els jugadors i entrenadors de l'NBA reaccionen contra l'ocupació del Capitoli a Washington

Actualitzat

L'NBA ha condemnat l'assalt al Capitoli de Washington. Aquesta matinada, en diversos partits de l'NBA, s'ha vist un munt de jugadors amb el genoll a terra com a reacció als aldarulls provocats pels partidaris de Donald Trump. Aquest gest ja l'han fet un munt de cops per protestar pel racisme als Estats Units, en la campanya Black Lives Matter.

És el cas dels jugadors de Miami Heat i dels Boston Celtics, que s'han agenollat durant l'himne americà en senyal de protesta pels aldarulls de la Casa Blanca i per la decisió presa a Kenosha de no presentar càrrecs contra el policia que va acabar amb la vida de Jacob Blake a Wisconsin.

Entrenadors i jugadors expressen el seu rebuig

L'entrenador dels Sixers de Filadelfia, Doc Rivers, s'ha preguntat què hauria passat si els assaltants haguessin estat tots afroamericans.

L'entrenador dels Wizards, Scott Brooks, pensa que ha estat repugnant veure els seguidors de Trump assaltant el Capitoli.

El base estrella dels Golden State Warriors, Stephen Curry, ha demanat a Donald Trump a través de tuiter si exigirà que els assaltants siguin detinguts.

David Wood va jugar al Barça la temporada 89/90
ARXIVAT A:
NBA
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut