Curses de muntanya

Núria Picas guanya la Course des Templiers i es proclama campiona de la Copa del Món d'Ultra Trails

La manresana Núria Picas ha guanyat aquest diumenge la Course des Templiers, última prova de la primera edició de la Copa del Món d'Ultra Trials. Picas ha acabat els 72 quilòmetres de distància i 3.200 de desnivell davant de la neozelandesa Anna Frost amb qui anava empatada a punts en aquesta competició, i s'ha proclamat campiona del món de l'especialitat. En el podi els dos campions, Kilian Jornet i Núria Picas, han lluït una estelada en recollir els trofeus de vencedors.

Actualitzat
La manresana Núria Picasha guanyat aquest diumenge la  Coursedes Templiers, última prova de la primera edició de la Copa del Món d'Ultra Trials. Picasha acabat els 72 quilòmetres de distància i 3.200 de desnivell de la prova per davant la neozelandesa Anna Frost, amb qui anava empatada a punts en aquesta competició, i s'ha proclamat campiona del món de l'especialitat.

En el podi s'ha trobat amb KilianJornet, que ja tenia el títol a la butxaca des de la prova de la MountKinabalu  Climbathon. Els dos han recollit els trofeus de vencedors i han lluït una senyera en el podi amb mostres d'alegria que els acreditava com autèntics reis de l'especialitat.
Anar al contingut