Els Jocs es podrien fer només a Catalunya, sense la participació de l'Aragó
Els Jocs es podrien fer només a Catalunya, sense la participació de l'Aragó
Esquí

Núria Pau anuncia la seva retirada de l'alta competició

L'esquiadora de Ribes de Freser plega després d'aconseguir fer realitat l'objectiu de participar en uns Jocs Olímpics

L'esquiadora alpina Núria Pau ha anunciat aquest dijous la seva retirada de l'alta competició, tot i que continuarà vinculada al món de l'esquí. Pau, de 28 anys, és una de les esquiadores més destacades del nostre país i a Pequín va aconseguir un dels grans objectius de la seva carrera: participar en uns Jocs d'hivern.

La falta de patrocinadors i les estructures de la Federació Espanyola d'Esquí han limitat la participació de Pau en grans competicions internacionals. Tot i així, l'esquiadora de Ribes de Freser va fer dos top 30 en la Copa d'Europa la temporada 2019-20.    

"M'agradaria poder traslladar tots els meus coneixements i experiències a l'elit a les generacions que venen per poder seguir promocionant i fent gran l'esquí del nostre país. No deixo l'esquí de competició perquè l'hagi avorrit, al contrari, el segueixo gaudint molt, i per això en la nova etapa que comença seguiré vinculada a aquest món que tant m'apassiona. Simplement canviaré de costat i ho viuré des d'una perspectiva nova i il·lusionant."

Pau farà un acte de comiat a Ribes de Freser a principis de juny amb totes les persones que l'han acompanyat durant la seva carrera.

 

 

 

Anar al contingut