Núria Martínez posa amb la samarreta del Sant Adrià
Núria Martínez torna a competir als 37 anys (Snatt's Sant Adrià)
Bàsquet

Núria Martínez torna a l'Snatt's Sant Adrià després de la baixa per maternitat

Redacció Esport3Actualitzat

Núria Martínez torna a l'Snatt's Sant Adrià com el primer gran reforç de la temporada 2021-22. La base torna a l'equip després d'un any de baixa perquè ha estat mare.

"El club té gran història a nivell de formació, ha guanyat molts campionats d'Espanya... Surten molt bones jugadores d'aquest club, així que entenc que s'hi treballa bé, es fan les coses amb seny."

El currículum de Martínez és espectacular: ha defensat la samarreta deL Perfumerías Avenida, l'Spar Uni Girona i el Ros Casares, a més de jugar a la WNBA, Turquia, Itàlia i Rússia.

Entre els seus títols destaquen 2 Lligues, 1 Copa de la Reina, 1 Supercopa d'Espanya i fins a 6 medalles amb la selecció femenina estatal.

Fa un any va anunciar la seva retirada del bàsquet professional per poder ser mare. Ara ha tornat a Sant Adrià per competir a la Lliga Femenina 2 als 37 anys, i compartirà vestidor amb jugadores molt més joves. Per ella, es tracta de l'equilibri perfecte:

"És important aquest equilibri entre portar gent jove amb energia i amb ganes de treballar i la part de l'experiència que donarà una mica de seny i lideratge a aquest nou projecte."

 

 

Anar al contingut