Snowboard

Núria Castan debutarà al Freeride World Tour

Aquest cap de setmana està marcat amb vermell per a la rider tarragonina, la primera catalana i la primera de tot Espanya que participa a la Copa del Món de Snowboard Fora Pistes

Miquel RibasActualitzat

Núria Castan està a punt de complir el somni de la seva vida des que va començar a competir amb una taula de snowboard l'any 2013, als 16 anys. En aquella primera època, el seu pare era l'home orquestra de la seva filla, que s'havia entestat a ser professional de l'snowboard. El seu camí no ha estat fàcil; però, després de set anys lluitant en solitari --en aquesta disciplina del freeride no hi ha una federació esportiva que et doni suport--, la Núria ha aconseguit el seu objectiu: al Japó debuta formant part de les sis millors snowboarders del món del Freeride World Tour.   

La catalana, amb 22 anys, és la rider més jove del circuit mundial. Per mantenir-se en l'elit, Núria Castan ha d'acabar entre les quatre primeres riders. El repte no és fàcil, però la motivació de la tarragonina i el seu estat mental estan focalitzats en la consecució d'aquest objectiu.

Calendari del Freeride World Tour 2020

18-25 de gener: HAKUBA, JAPÓ

6-12 de febrer: KICKING HORSE GOLDEN BC, CANADÀ

28 febrer-4 de març: ORDINO-ARCALÍS, ANDORRA

7-13 març: FIEBERBRUNN, ÀUSTRIA

28 març-5 abril: VERBIER, SUÏSSA

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut