Novak Djokovic s'ha imposat a Roger Federer a la final del Torneig de Wimbledon (EFE)
Tenis

Novak Djokovic doblega Roger Federer a la final del Torneig de Wimbledon

El serbi conquereix l'emblemàtic torneig britànic per cinquena vegada en un disputat duel que ha durat gairebé cinc hores

La final del Torneig de Wimbledon no ha defraudat les expectatives i és que un duel entre dues estrelles del tenis mundial, també i de la història, com Roger Federer i Novak Djokovic prometia un enfrontament igualat, disputat i d'allò més emocionant.

El partit s'ha decidit en el cinquè set quan tots dos rivals ja portaven gairebé cinc hores a la pista. El serbi ha suat de valent per guanyar el primer i el tercer set, tots dos per 7-6, mentre que el suís ha dominat el segon i el quart amb més solvència, 1-6 i 4-6. El cinquè set també s'ha allargat al "tie break", en un final memorable en el que Novak Djokovic ha salvat tres pilotes de partit. El marcador de l'últim set ha acabat sent 13-12(3).

Amb aquesta èpica victòria, Novak Djokovic conquereix per cinquena vegada el torneig de Wimbledon i suma 16 Grand Slams en el seu palmarès.