(@FedPatinaje)
Hoquei patins

Nova victòria de la selecció espanyola femenina d'hoquei patins, que s'ha imposat per 0-7 a França

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins ha sumat un nou triomf amb golejada en el tercer partit del World Roller Games, guanyant a França per 0-7

Eva FríasActualitzat

La selecció espanyola femenina d'hoquei patins ha sumat una nova victòria en el tercer partit de la fase de grups del World Roller Games i ja en van tres. Ha vençut a la selecció de França per 0 a 7 i, a més, arribava de golejar a la selecció de Suïssa amb un altre espectacular resultat de 9 - 0.

A la primera part, Marta Piquero, el nou fitxatge del Benfica Portugués, s'ha avançat al marcador amb un golàs. Pocs minuts després, la jugadora asturiana es veia obligada a deixar la pista després d'endurse un cop a la cara, que l'ha obligat a veure el partit des de la banqueta.

Marta Díez ha posat el 0-2 al marcador escassos minuts després de l'inici de la segona part. Una bona jugada entre Sara Lolo i Díez ha facilitat la rematada d'Aina Florenza, que ha firmat el tercer gol del partit. Més tard, Florenza s'apuntava un doblet aconseguint el quart gol i el seu cinquè en aquests WRG fins ara. L'MVP de l'OK Lliga, Laura Puigdueta, ha fet el cinquè i el sisè en pocs minuts i ha posat el 0 a 6 al marcador. Quan faltaven menys de 2 minuts per al final, Sara Lolo ha completat la golejada anotant el setè.

Les franceses no han pogut amb l'eficàcia de les espanyoles, que han firmat la seva tercera victòria consecutiva en els World Roller Games