Futbol

Nova sanció d'Hisenda a Luka Modric

El migcampista croat del Reial Madrid ha pagat 1,2 milions d'euros per irregularitats comeses l'any 2012, mentre manté un altre contenciós amb l'Agència Tributària pels dos exercicis següents
Actualitzat

Luka Modric mostrant els dos trofeus individuals que li ha concedit la UEFA: millor jugador i millor migcampista de l'any (Reuters)

Luka Modric ha estat sancionat per Hisenda amb 1,2 milions d'euros per una irregularitat fiscal corresponent a l'any 2012, l'any que va fitxar pel Reial Madrid, segons avança "El Mundo". Hisenda reclama al jugador croat la declaració de tots els ingressos corresponents a l'any fiscal, tot i arribar al Reial Madrid procedent del Tottenham a l'estiu, segons els advocats del jugador. Amb tot, l'Agència Tributària no aprecia delicte i ha sol·licitat el pagament de la quantitat per la via administrativa. Modric ja ha pagat, però igualment ha interposat un recurs.

No és l'únic contenciós que Modric té amb Hisenda, que l'ha denunciat pels exercicis del 2013 i el 2014, i en aquest cas per la via penal.