Gavi, celebrant un gol aquesta temporada
Gavi celebrant un gol aquesta temporada (FCB)
Barça

Nova reunió entre Barça i l'agent de Gavi

No hi ha acord definitiu encara, però les postures continuen acostant-se

Redacció Esport3Actualitzat

Nova reunió entre Mateu Alemany --director de futbol del Barça-- i Iván de la Peña --representant de Gavi-- per tractar la renovació del jugador andalús. En aquesta trobada, la tercera en dues setmanes, s'han continuat acostant postures, tot i que encara no hi ha acord definitiu. Les dues parts s'han citat per a una nova reunió en breu.

La trobada s'ha celebrat a les oficines del Camp Nou i ha durat poc més d'una hora. La renovació de Gavi és un tema que ve de lluny. El principal escull en tot aquest temps han estat les diferències econòmiques motivades per la diferent percepció del jugador que es té en cadascuna de les parts: mentre que el Barça el veu com un jugador de futur als seus 17 anys, l'entorn de l'andalús el considera una figura ja consolidada --tot i la seva curta edat-- que fins i tot ja és titular i marca diferències a la selecció espanyola.

Les postures ja són molt pròximes i el nou contracte de Gavi l'aproparà molt a les xifres que acaba de firmar un altre jugador jove --però no tant-- com és Ronald Araújo.

 

 

 

Anar al contingut