Castro i Del Nido se salten la normativa del Camp Nou
Castro i Del Nido júnior, lluint les bufandes a la llotja del Camp Nou (EFE)
Barça

Nova protesta del Sevilla a Barcelona, ara pel cas Negreira: no serà a la llotja de Montjuïc

El club andalús justifica l'acció amb motiu de les últimes notícies del cas Negreira

Redació Esport3Actualitzat

S'escalfa el partit abans d'hora. El Sevilla ha comunicat al Barça tres hores abans del partit que no tindrà representació a la llotja de Montjuïc. El club sevillà ho justifica per les últimes notícies relacionades amb el cas Negreira i la imputació del Barça i alguns exdirigents per part del jutge Joaquín Aguirre.

"El Sevilla FC mostra la seva total indignació i rebutja les pràctiques dels exdirigents del FC Barcelona imputats pel cas Negreira, pràctiques que suposadament constitueixen delicte pel jutjat d'instrucció número 1 de Barcelona."

En el comunicat, el club assegura que vol mostrar respecte pels socis i abonats barcelonistes "que es veuen indirectament implicats en la causa".

"El club vol mostrar el seu profund respecte pels socis i abonats barcelonistes, així com també pels seus actuals empleats i dirigents, que treballen diàriament al FC Barcelona i que es veuen indirectament implicats en aquesta causa".

"I mostrar respecte per la justícia espanyola, la presumpció d'innocència i per les decisions que es puguin prendre en qualsevol sentit en els jutjats pertinents."

Les bufandes de la discòrdia

Aquesta nova protesta dels andalusos a Barcelona té un precedent recent. En el mateix partit de la temporada passada, el president sevillista, Pepe Castro, i el vicepresident, José María del Nido fill, van decidir saltar-se el protocol del Camp Nou, que no permetia l'entrada de samarretes i material relacionat amb el club del Sánchez Pizjuán. Els dos dirigents van lluir les bufandes del seu equip a la zona noble del camp, sense que l'acció tingués més conseqüències a nivell diplomàtic.

Anar al contingut