"Pole" de Hamilton a Rússia
"Pole" de Hamilton a Rússia (EFE)
Fórmula 1

Nova "pole" de Hamilton a Rússia, davant de Verstappen

Max Verstappen sortirà segon i Bottas, tercer

Francesc RosésActualitzat

Lewis Hamilton ha obtingut la vuitena "pole" de la temporada en els entrenaments de classificació per al Gran Premi de Rússia, però no ha estat de la manera que ell volia, i pot tenir problemes després de la sortida de la cursa. Max Verstappen, que semblava amagat durant tot el cap de setmana, ha marcat el segon millor temps i compartirà la primera línia de l'engraellat amb el pilot anglès, tot i que amb pneumàtics més durs. Valtteri Bottas, també amb compostos més durs, ocuparà el tercer lloc en l'engraellat.

Hamilton ha estat a punt de no passar a la Q3. Li havien tret el temps que havia fet en la Q2 per haver sobrepassat les mides del circuit, quan hi ha hagut l'accident de Sebastian Vettel que ha motivat la suspensió de la sessió quan només quedaven dos minuts i 14 segons. Verstappen i Bottas havien fet el temps amb pneumàtics mitjans, i Hamilton ha hagut d'aprofitar l'única ocasió que li quedava per passar a la Q3 fent servir el pneumàtic més tou, cosa que ha aconseguit. Demà prendrà la sortida amb aquest compost, cosa que l'obligarà a aturar-se al box abans que Verstappen i Bottas. A més a més, i segons ell mateix ha recordat, Verstappen i Bottas podran seguir el seu rebuf en els primers metres de la carrera, i fins i tot fer-li un avançament en el primer viratge.

Checo Pérez, amb el seu Racing Point, ha obtingut el quart millor temps, i ha superat tots els pilots que lluitaven per aquesta posició. Daniel Ricciardo, que ha estat cinquè, i Carlos Sainz, que ha marcat el sisè millor registre davant Esteban Ocon. Lando Norris, Pierre Gasly i Alex Albon han completat la llista dels deu primers. Un cop més, cap Ferrari ha pogut passar a la Q3. El de Charles Leclerc ho hauria pogut fer, però el pilot monegasc s'ha vist perjudicat per la sortida de pista del seu company Sebastian Vettel, a qui amb prou feines ha pogut evitar.

 

 

 

 

Anar al contingut