Pancarta de la inauguració del Barça Store a Madrid
Pancarta de la inauguració de la Barça Store a Madrid
Barça

Nova pancarta provocadora del Barça a Madrid

El Barça ha desplegat una pancarta amb el lema "Raúl es culer" al centre de Madrid en l'acte inaugural de la primera Barça Store a la capital espanyola

Redacció Esport3Actualitzat

Des de l'arribada de Joan Laporta a la presidència del Barça, els madrilenys ja s'han acostumat a veure pancartes blaugranes a la ciutat. Després de la primera amb el lema "Ganes de tornar-vos a veure", i la segona, "Ganes de clàssic", aquesta tercera ha tingut un protagonista, l'exjugador del Reial Madrid Raúl González.

El missatge aquest cop, "Raúl es culer", dient que un dels jugadors més històrics de l'etern rival era del Barça.

La pancarta que serveix per promocionar l'aterrada del Barça a la capital espanyola, amb l'obertura de la primera Barça Store a Madrid, la ciutat de l'etern rival. La botiga estarà molt cèntrica a la ciutat, al carrer Arenal, 9, i serà la vuitena botiga oficial del club català. El Reial Madrid, per la seva banda, també té una botiga a la Rambla de Barcelona des del 2015.

 

Les anteriors pancartes

La primera pancarta tenia com a protagonista principal Joan Laporta. La va desplegar la canditatura de Laporta en plena campanya a la presidència del Barça, "Estimem el Barça". El missatge, "Ganes de tornar-vos a veure", dirigit amb to provocador als madridistes que havien viscut l'anterior presidència de Laporta.

 

La segona va ser prèvia al clàssic en què el Barça va perdre per 2-1 al Santiago Bernabéu el 2021. Pedri i Frenkie de Jong n'eren els protagonistes i el lema era "Ganes de clàssic". Promocionava la samarreta especial que el Barça utilitzaria al partit on les franges blaugranes es diluïen per donar pas al groc i vermell de la senyera.

 

Pancarta a Las Vegas

Amb Laporta com a president, les pancartes amb al·lusions al Reial Madrid s'han convertit en un fet força típic. No només a la ciutat madrilenya, el passat estiu, després de la victòria al clàssic de Las Vegas, a un amistós de pretemporada, el lema feia referència a una frase típica relacionada amb l'estat dels Estats Units: "El que passa a Las Vegas, es queda a Las Vegas".

 

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut