Nova exhibició de Pedro Acosta a Moto3
És de Mazarrón (Múrcia), té només 16 anys i està revolucionant la categoria de Moto3 amb dues victòries consecutives
Nova exhibició de Pedro Acosta a Moto3
Pedro Acosta celebrant la victòria (@MotoGP)
Moto3

Nova exhibició de Pedro Acosta a Moto3

És de Mazarrón (Múrcia), té només 16 anys i està revolucionant la categoria de Moto3 amb dues victòries consecutives

Redacció Esport3Actualitzat

El seu nom és Pedro Acosta i en l'any del seu debut està sent la gran rebel·lació. Tercer podi en les tres curses que portem de Mundial, i els dos últims amb victòria. Avui el pilot de KTM ja ha rodat com un autèntic veterà. Ha cedit la iniciativa a pilots més experimentats a la categoria, però s'ha trobat sempre entre els tres primers de la cursa.

Els dos pilots que l'han acompanyat al podi semblaven, a priori, els grans candidats al triomf, ja que s'han alternat el comandament de la cursa durant moltes voltes: d'una banda, el "poleman" Andrea Migno, i de l'altra, el seu compatriota Dennis Foggia.

Precisament, Foggia tenia la victòria a tocar ja que liderava a falta de mitja volta, però Acosta s'ha guardat fins al final un avançament magistral que l'ha catapultat cap a una nova victòria.

Pel que fa als catalans, Gabri Rodrigo ha acabat en una meritòria cinquena posició, i això que ha hagut de complir una sanció en cursa per haver fet caure involuntàriament un altre pilot català, Xavi Artigas. Mala sort per a Artigas, que encara no ha puntuat en aquest Mundial, però continua demostrant la seva qualitat. Avui, de fet, ha arribat a liderar el Gran Premi durant les primeres voltes. Jeremy Alcoba, que arrencava des del "pit lane", ha acabat finalment en zona de punts (14è).

Després d'aquesta cursa, Pedro Acosta s'escapa al capdavant del Mundial amb 70 punts sobre 75 possibles. Jaume Masià és segon -malgrat una caiguda a l'última volta-, a 31 punts del seu company d'equip.

Anar al contingut