NBA

Nou recital de Luka Doncic en la victòria dels Mavericks sobre els Bucks (132-136)

S'ha encarregat de liderar l'equip, que ha hagut de recuperar 7 punts de desavantatge, i ha forçat la pròrroga per acabar guanyant els Bucks

Redacció Esport3Actualitzat

Nou recital de Luka Doncic aquesta matinada a l'NBA. L'eslovè ha tornat a fer de les seves i ha liderat els Dallas Mavericks en el triomf sobre els Milwaukee Bucks (132-136).

L'exjugador del Reial Madrid que, cal no oblidar-ho, té només 21 anys, ha acabat amb 36 punts, ha fet 19 assistències i ha agafat 14 rebots. Ell s'ha encarregat de liderar l'equip, que ha hagut de recuperar 7 punts de desavantatge, i ha forçat la pròrroga. En el temps extra, la fantasia de Doncic ha estat el factor decisiu.

Amb aquests números és difícil d'entendre que el jugador eslovè hagi quedat fora dels finalistes per l'MVP:

Els Suns de Ricky Rubio continuen invictes

L'escorta Devin Booker, amb 45 punts, ha tornat a ser el líder encistellador dels Phoenix Suns, que aquest dissabte han derrotat Miami Heat per 119-112. Amb aquesta nova victòria, el conjunt de Rubio continua invicte a la bombolla d'Orlando i se situen a tan sols una victòria de la novena posició que dona accés al play-in.

El del Masnou ha fet, de nou, una gran tasca d'equip, en aportar 7 punts, 10 rebots, segon millor dels Suns dins de la pintura, i repartint vuit assistències. Ricky Rubio ha estat 29 minuts sobre la pista i ha anotat 3 de 9 tirs de camp, inclòs un triple.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut