Barça

Nou pas per obtenir la llicència de construcció del futur Camp Nou

La Comissió de Govern de l'Ajuntament aprova el projecte de reparcel·lació de l'entorn del Camp Nou inclòs en l'Espai Barça

Actualitzat
La comissió de govern de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dijous el projecte de reparcel·lació de l'àmbit de l'Espai Barça, que, amb l'aprovació del projecte d'urbanització el 19 de desembre, és un requisit necessari per poder obtenir la llicència de construcció del futur Camp Nou.
   
Segons ha informat el Barça, que actualment té un 90% de la propietat de terra, el pas següent és tramitar tota la documentació necessària el primer trimestre d'aquest any per fer la inscripció en el Registre de la Propietat i obtenir la llicència necessària per iniciar les obres abans de l'estiu.
   
L'obertura d'aquest nou recinte, per al qual se cediran 1.446,50 m2 de sòl per construir un equipament esportiu públic, alliberarà un conjunt de nous espais d'ús públic que facilitaran l'accés als eixos verds de la Diagonal i els seus mitjans de transport públic.
   
Segons les previsions, l'Espai Barça, les obres començaran pel carrer Menéndez i Pelayo, s'integrarà al barri de la Maternitat i de Sant Ramon, amb nous espais privats oberts a l'ús públic i sense tancaments. 
Anar al contingut