Barça

Nou jugadors del Barça, entre ells Trincao, Matheus i Pedri, ja comencen la pretemporada

Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets es faran els tests mèdics aquest dimarts, les revisions mèdiques habituals, dimecres, i dijous serà el dia del primer entrenament

Actualitzat

Tot i que encara s'ha de jugar la Champions League de la temporada 2019-2020, nou jugadors del FC Barcelona arrencaran aquest dimarts la seva pretemporada particular: Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets.

Aquests nou jugadors començaran a rodar aquest dimarts a la tarda amb la realització dels tests PCR corresponents. Dimecres ja estan previstes les clàssiques revisions mèdiques abans de l'inici dels entrenaments de pretemporada, que s'iniciaran el dijous 13, a les 18.30, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Segons informa el club, aquests nou jugadors seguiran amb la seva preparació amb cinc sessions d'entrenament previstes per a la setmana vinent, totes a les 9.30.

Tot plegat, mentre el FC Barcelona es juga les garrofes a Lisboa amb la Champions League en joc, una temporada d'allò més estranya.

 

Anar al contingut