Nou escàndol del VAR a Segona Divisió: anul·la un penal tot i unes mans clares

Els jugadors de l'Eivissa van protestar molt la decisió arbitral al minut 93 que els podia donar un punt a El Molinón

Una de les imatges del cap de setmana al futbol espanyol va arribar a El Molinón. Era el minut 93 de l'Sporting-Eivissa quan Zarfino, defensa local, impacta la pilota amb la mà de manera clara a dins l'àrea. El col·legiat va assenyalar penal i no hi va haver protestes.

No obstant això, el VAR va cridar l'àrbitre i aquest va revisar la jugada al monitor diverses vegades. Al final, va decidir anul·lar la pena màxima i no castigar l'acció. Els jugadors de l'Eivissa no entenien la decisió, però les protestes no van servir per canviar la decisió del col·legiat.

Amb el marcador 2-1, la jugada hauria pogut servir perquè l'equip balear sumés un punt a domicili. La victòria permet als asturians entrar de manera provisional a la zona de play-off d'ascens, mentre que l'Eivissa es manté a la part baixa de la classificació.