Laporta torna a protagonitzar l'actualitat Negreira (EFE)
Cas Negreira

Nou capítol del cas Negreira: Laporta el va tornar a "fitxar" el 2005

Als documents de Football Leaks, apareixerien evidències que Joan Laporta va recontractar el que va ser vicepresident del CTA el 2005 després de dos anys sense rebre cap prestació

Redacció Esport3Actualitzat

Segons uns informes a què ha tingut accés "Football Leaks", Joan Laporta hauria tornat a contractar José María Enríquez Negreira dos anys després d'assumir la presidència del Barça a la seva primera etapa, el 2005.

Negreira no hauria cobrat del Barça des de l'últim any de Joan Gaspart (2003) fins al 2005.

El lloc web que ha destapat la documentació apunta que Negreira va cobrar el curs 2001-02 una mica més de 135.000 euros, a través de l'empresa 'Dasnil 95'. I després no va tornar a ingressar res més. Joan Gaspart, que llavors era president del club blaugrana, va dimitir del seu càrrec, Enric Reyna es va fer càrrec de la institució fins que hi va haver unes eleccions que va guanyar Joan Laporta i durant els dos primers anys del mandatari, l'exàrbitre tampoc va rebre diners.

Però dos anys després, a la campanya 2005-06, Laporta hauria tornat a fitxar el vicepresident del CTA, que es va embutxacar 152.000 euros.

Des d'aquell moment fins al final del mandat de Laporta, Negreira va percebre 1,5 milions d'euros. Després van arribar Rosell i Bartomeu, que van continuar fent els pagaments.

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut