El seleccionador espanyol, Jorge Vilda, donant instruccions en una imatge d'arxiu
Futbol

Nou blaugranes a la llista de la selecció espanyola per al torneig "SheBelieves"

Espanya mesurarà les seves forces amb el Japó, els Estats Units i Anglaterra en un prestigiós torneig que es disputarà del 2 al 13 de març

Actualitzat

El seleccionador espanyol Jorge Vilda ha ofert aquest dilluns la llista de 23 jugadores convocades per al torneig SheBelieves, un dels tornejos de més prestigi en el futbol femení, que es disputarà del 2 al 13 de març als Estats Units. A la convocatòria hi ha fins a 9 jugadores del Barça.

Espanya jugarà el 5 de març davant del Japó, el 5 de març; davant dels Estats Units, vigent campiona del món i que va eliminar Espanya en els quarts de final del passat Mundial de França (8 de març) i, finalment, mesurarà les seves forces amb Anglaterra (11 de març).  

Llista de convocades:    

Porteres: Sandra Paños (Barcelona), Lola Gallardo (Atlètic de Madrid) i Mariasun Quiñones (Reial Societat).
Defenses: Ona Batlle, Ivana Andrés i Marta Corredera (Llevant), Irene Paredes (PSG), Mapi León, Andrea Pereira i Leila Ouahabi (Barcelona), i Ainhoa Vicente (Athletic).
Migcampistes: Alèxia Putellas, Patricia Guijarro i Aitana Bonmatí (Barcelona), Virginia Torrecilla, Ángela Sosa i Amanda Sampedro (Atlètic de Madrid).
Davanteres: Jenni Hermoso i Mariona Caldentey (Barcelona), Lucía García (Athletic), Sheila García (Rayo Vallecano), Nahikari García i Marta Cardona (Reial Societat). 

Anar al contingut