(@FCBarcelona_cat)
Barça

Notable dels socis a la gestió del Barça

Francesc LatorreActualitzat

El Futbol Club Barcelona ha presentat aquest matí les dades de l'Observatori Blaugrana corresponents al primer semestre del 2019. Es tracta d'un seguit de conclusions sobre diversos aspectes del club i que s'extreuen després d'una enquesta que es va fer a mil socis i a mil seguidors entre els mesos de juliol i agost. Les dades es presenten cada sis mesos.

Les respostes dels enquestats permeten concloure que els socis i seguidors del Barça puntuen amb un 7,3 sobre 10 la marxa general de l'entitat. Tot i baixar dues dècimes respecte les dades del gener, la nota continua sent d'un notable. Pel que fa a la marxa esportiva en concret, la nota és d'un 7,4 sobre 10.

L'estudi assenyala la consecució de la vuitena lliga de futbol en onze anys com el principal motiu de satisfacció entre els seguidors blaugrana, així com els èxits assolits per la resta de seccions professionals de l'entitat. En aquest sentit, un dels àmbits en què més puja la nota és la valoració del futbol femení, que s'ha enfilat fins al 3,6 sobre 4.

L'enquesta també il·lustra un alt grau d'il·lusió entre els aficionats al voltant de l'Espai Barça i destaca la bona acollida que n'ha tingut la primera peça, l'estadi Johan Cruyff, inaugurat recentment a Sant Joan Despí.

L'Observatori Blaugrana també parla dels mitjans de comunicació que prefereixen els socis i seguidors del Barça per informar-se sobre l'actualitat del club. En aquest sentit, TV3 manté el seu lideratge i és l'opció preferida per un 65% dels enquestats.

 

Anar al contingut