Motociclisme

Només Smith supera Márquez en la primera jornada d'entrenaments lliures a Xest

Marc Márquez ha tancat la primera jornada d'entrenaments de cara al Gran Premi del País valencià Comunitat Valenciana de 125 cc amb la feina feta. El català no ha pogut ser el més ràpid del dia però sí ha deixat la seva Derbi en condicions de lluitar amb els millors per la "pole position". De fet, només Bradley Smith ha pogut superar el pilot lleidatà, que tant al matí com a primera hora de la tarda ha batut el seu rival en la lluita pel títol, Nico Terol. En MotoGP, Jorge Lorenzo no ha cedit ni un pam i ha signat el millor temps de la jornada després de ratllar a la perfecció i protagonitzar una última volta brillant.

Actualitzat
Marc Márquez està demostrant una maduresa i una serenitat força envejables. Malgrat que es juga totes les seves opcions al títol mundial, el jove de Cervera ha afrontat amb moltíssima tranquil·litat i confiança la primera presa de contacte amb el traçat de Xest. 

Com ja va demostrar diumenge passat a Estoril, poc importa com de gran sigui la pressió que l'envolta perquè Márquez, amb una conducció gèlida i efectiva, encadena bons registres i demostra posseir un ritme de cursa elevat. De fet, en les dues sessions d'aquest divendres sempre ha estat al davant de tot i homés Smith ha pogut superar-lo. Nico Terol, en canvi, ha acabat tercer, seguit d'Efrén Vázquez i Pol Espargaró. Cal recordar que per ser campió, Márquez en té prou amb un vuitè lloc al marge del resultat final de Terol.

Famèlic Lorenzo

Qui malgrat ser campió continua intractable al Mundial és Jorge Lorenzo. El mallorquí està convertint la categoria reina en el seu territori personal i aquest divendres ha demostrat el perquè del seu títol amb una nova exhibició. Només eren els segons lliures del dia i Lorenzo tenia el segon millor temps però això no ha estat suficient perquè el de Yamaha donés el millor de si i, en una última volta espectacular, s'adjudiqués la primera posició provisional per davant de Stoner, Edwards i Simoncelli.

Dani Pedrosa, que lluita per conservar el subcampionat, ha finalitzat en una discreta 12a posició mentre que Valentino Rossi -tercer al Mundial- ha estat novè.

En Moto2, el més ràpid del dia ha estat Stefan Bradl. Després de guanyar a Portugal, l'alemany està convertint-se en la referència de la categoria i aquest divendres ho refermat fent el millor temps de la jornada. Simón, Abraham i De Angelis han tancat el dia amb la segona, la tercera i la quarta posició respectivament. Toni Elías ha acabat novè.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut