Nolito
Nolito ja s'ha fotografiat amb l'equipació del seu nou club (mancity.com)
Futbol Internacional

Nolito: "Vaig triar el Manchester City per tornar a jugar a les ordres de Pep Guardiola"

El jugador andalús ha revelat que el Barça es va mostrar molt interessat, però que Pep Guardiola fos l'entrenador del City va ser decisiu

Actualitzat

En una entrevista publicada pel diari anglès "The Guardian", Nolito ha revelat que el principal motiu que el va fer triar el Manchester City va ser que Pep Guardiola n'era l'entrenador. El tècnic de Santpedor i el jugador andalús van coincidir quan Guardiola dirigia la banqueta del Barça B, "tot i que no va ser gaire temps, m'ho vaig passar molt bé treballant amb ell al Barça" i aquesta va ser una de les raons que el va fer triar l'equip anglès com a nou destí.

Un altre factor decisiu va ser la conversa que va tenir Nolito amb David Silva, que li va explicar al detall el bon ambient en el vestidor. Després de parlar-ne amb la família i el seu representant, no va trigar ni dos dies a acceptar l'oferta dels "citizens". 

Sobre l'interès del Barça, el jugador s'ha mostrat "orgullós" per haver estat en el punt de mira del FC Barcelona, però està convençut que anar al Manchester City era la millor opció.

Anar al contingut