Els jugadors del Nàstic passegen per l'Antonio Solana abans del matx
Els jugadors del Nàstic passegen per l'Antonio Solana abans del matx
futbol

No cotitzen en jardineria: el lamentable estat de la gespa del primer rival del Barça a la Copa

La gespa del camp on juga l'equip start-up de titularitat municipal pateix les conseqüències de la sequera

Redacció Esport3Actualitzat

Entre els plans de l'Intercity, el primer club de l'estat que va sortir a borsa, hi ha tenir un estadi de futbol, una ciutat esportiva i potenciar l'esport femení. De moment, però, l'equip d'Alacant que tant va complicar les coses al totpoderós Barça als setzens de la Copa juga a l'Estadi Antonio Solana.

La gespa del camp, de titularitat municipal, pateix les conseqüències de la sequera que viu la costa mediterrània. Aquest diumenge, en la visita del Nàstic, el verd s'alternava amb clapes arenoses.

Un molt mal estat del terreny de joc que compromet la pràctica de l'esport a la Primera Federació, el tercer esglaó del futbol professional espanyol. Malauradament per als aficionats, la gespa de l'Intercity no és l'única de la categoria que fa mal als ulls, sense que la RFEF intervingui en un aspecte que té incidència en l'espectacle i la salut dels futbolistes. 

El duel del 4 de gener contra els blaugranes va disputar-se, excepcionalment, al Rico Pérez, casa de l'històric l'Hèrcules alacantí. Malgrat això, la realitat quinzenal de l'Intercity és una altra. L'anomenat equip start-up no veu rendible invertir en jardineria.

 
Anar al contingut