Raphinha celebra el seu gol
Raphinha celebra el seu gol
Barça

Nit de reivindicacions al Camp Nou

Teòrics suplents com Jordi Alba, Raphinha i Kessié completen un molt bon partit que els reconcilia amb la seva afició

Redacció Esport3Actualitzat

Són molt més que tres punts. És molt més que un triomf convincent. És una victòria que ve acompanyada de la recuperació de tres jugadors que últimament estaven a la baixa: Jordi Alba, Raphinha i Kessié han acabat corejats pel Camp Nou.

 

Jordi Alba, teòric suplent de Balde aquesta temporada, ha estat un punyal per la banda esquerra. Ha obert el marcador al minut 58 i ha donat l'assistència del tercer gol a Raphinha. Amb actuacions així, Xavi ho tindrà molt difícil a l'hora d'escollir entre ell i el jove de la perdrera blaugrana. Ha estat substituït entre els aplaudiments del Camp Nou.

 

L'altra sorpresa de la nit ha estat veure que Raphinha ha respost amb nota a l'exigència de suplir Dembélé. Amb el francès sa, el brasiler estava sent un recanvi habitual. Ara ha fet un pas endavant i avui ha respost amb un gol i una assistència. És el segon gol consecutiu que fa. L'estadi barcelonista també l'ha acomiadat entre aplaudiments.

 

Kessié ha estat un altre dels que han demanat protagonisme. Ha hagut d'entrar al terreny de joc al minut 4 després de la lesió de Busquets. Ha ocupat la posició d'interior, fent bé allò que millor sap fer: gran desplegament físic per tot el camp. També ha fet el que no s'espera que faci: una passada seva que hauria pogut firmar el mateix Pedri ha habilitat el primer gol del partit.

Anar al contingut