Nikita Mazepin ha brillat en el seu debut amb Mercedes (@MercedesAMGF1)
Fórmula 1

Nikita Mazepin fa el millor temps en els segons tests al Circuit de Barcelona-Catalunya

El pilot rus, que aquesta temporada competeix a la Fórmula 2, ha signat un millor temps d'1:15.775, tot i posar-se per primera vegada al volant d'un Mercedes

Actualitzat

Nikita Mazepin ha estat el més ràpid del segon i últim dia de tests oficials de Fórmula 1 que s'han fet al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot rus, que aquesta temporada competeix a la Fórmula 2, ha signat un millor temps d'1:15.775 tot i posar-se per primera vegada al volant d'un Mercedes.

Mazepin, de 20 anys i expilot de Force India en la màxima categoria, s'ha quedat a poc més de dues dècimes del temps més ràpid de les dues jornades, que ahir va protagonitzar el finlandès Valtteri Bottas (1:15.511).

El pilot de Toro Rosso Alex Albon ha marcat el segon millor temps de la jornada (1:17.079), després de guanyar-li la partida a l'italià Antonio Fuoco (1:17.284), que ha participat en les seves terceres proves amb Ferrari.

El quart temps d'aquest dimecres, ple de conductors poc habituals, l'ha fet Charles Leclerc, tot i que el Ferrari del pilot monegasc no ha calçat cap joc de pneumàtics d'aquesta temporada, sinó que ha provat, com també ha fet Lance Stroll (Racing Point), els compostos que Pirelli prepara per al proper any.

El brasiler Sérgio Sette Câmara, pilot provador de McLaren establert al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès, només ha pogut rodar 19 voltes a causa d'un problema mecànic en el seu monoplaça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut