Niki Lauda parla amb el nou màxim mandatari de la Fórmula 1, Chase Carey (Reuters)
Fórmula 1

Niki Lauda: "L'halo és un error absolut, destrueix l'ADN de la Fórmula 1"

El tricampió del món ha carregat durament contra l'opció d'integrar aquest sistema de seguretat a partir de la propera temporada, després que els pilots i l'organització s'hi mostressin d'acord

Actualitzat

La decisió d'implementar l'halo en els Fórmula 1 a partir de la propera temporada no acaba d'agradar a ningú, però qui ha parlat més clar, fent gala de la seva poc diplomàtica manera de dir les coses, ha estat Niki Lauda en una entrevista a la revista "Auto Motor und Sport": "És un error absolut. Destrueix l'ADN de l'F1."

El tricampió del món i membre de la cúpula directiva de l'equip Mercedes ha carregat durament contra el polèmic nou sistema de seguretat, ara que aquesta setmana els pilots i els propietaris de la màxima categoria de l'automobilisme s'han mostrat favorables a integrar-lo en els monoplaces a partir del 2018.

"No tinc cap dubte que s'ha de millorar en seguretat sempre que es pugui. Hem provat amb l'halo, amb l'Aeroscreen de Red Bull i amb l'escut que va provar Ferrari i ningú està 100% convençut", ha sentenciat l'expilot austríac, que aposta per seguir investigant per trobar una solució de més consens, "estèticament millor", i, si cal, "esperar-se al 2019 per introduir-la".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut