Futbol

Nike "filtra" el fitxatge de Coutinho pel Barça

La firma que patrocina el FC Barcelona ha llançat aquesta matinada una oferta per adquirir la samarreta del Barça personalitzada amb el nom de Coutinho. La web de la multinacional esportiva celebrava, en més de 20 llengües diferents, l'arribada del brasiler al Camp Nou. Quan, al cap d'una hora, s'ha despenjat la informació, ja havia fet la volta al món

Coutinho ha estat jugador del Barça durant una hora, aquesta passada matinada, a la web de Nike. La multinacional americana oferia la possibilitat de comprar la samarreta blaugrana amb el nom del brasiler, "llest per encendre el Camp Nou". L'enllaç no funcionava correctament, però al cap d'uns minuts ja no hi havia cap rastre d'un text traduït a diversos idiomes que havia corregut com la pólvora. Es dona el cas, però, que per les xarxes socials han circulat diverses versions del missatge original en anglès.

De moment, ni el Barça ni Nike han volgut donar explicacions, i Coutinho continua vestint la samarreta del Liverpool. Després de marcar en les anteriors tres jornades de manera consecutiva, contra el Leicester el brasiler no va veure porta, però va jugar pràcticament tot el partit, substituït en el minut 89. Ahir no va ser capità, però sí en partits anteriors, fet que va motivar les especulacions sobre si la capitania podia ser un incentiu per retenir-lo.

Si a l'estiu la postura del Liverpool no tenia cap fissura, ara el club d'Anfield juga més a l'ambigüitat. De moment, no hi ha hagut nous contactes entre els clubs, ni tampoc noves ofertes: simplement declaracions d'intencions, totes des de la part blaugrana. Però des d'Anglaterra no ha arribat cap declaració concloent que negui el traspàs d'un jugador que interessa al Barça per la seva edat, perquè permetria reservar Iniesta per a la Champions i perquè un bon Mundial, després de l'estiu, el podria encarir. Per alimentar més les especulacions, la casa Ladbrokes ha suspès aquest matí totes les apostes al voltant d'un traspàs de Coutinho al Barça.