Nico s'acomiada del Barça (@nico14)
Barça

Nico s'acomiada del Barça: "No és un adeu, és un fins aviat"

Nico s'acomiada dels aficionats blaugrana amb un missatge a les xarxes on deixa clar que el seu objectiu és triomfar al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Tot i que el Barça encara no ho ha fet oficial, Nico jugarà al València la propera temporada. La que ha estat una de les sortides més calentes de l'estiu a Can Barça ja té desenllaç: el migcampista jugarà cedit a les ordres de Genaro Gatusso.

El jugador ha marxat a mitja tarda de les instal·lacions del Barça amb el seu vehicle privat i ha arribat a València per passar la reversió mèdica aquest dijous.

Nico, que ha rebut permís del club per absentar-se de la sessió d'entrenament d'aquest dimecres per poder tancat la seva cessió, s'ha volgut acomiadar dels aficionats del Barça a les xarxes amb un missatge molt clar: "No és un adeu, és un fins aviat.".

"Als meus 20 anys necessito i vull jugar molts minuts per poder créixer com a futbolista, i per això he decidit que el més adequat és fer-ho en un altre club aquesta temporada. Culés, equip i afició, us desitjo tota la sort del món i que pugueu celebrar molts títols. Ens retrobarem d'aquí un any."

 

Anar al contingut