Fórmula 1

Nico Rosberg aprofita l'absència de Lewis Hamilton i fa la "pole" a Spa

Rosberg ha aprofitat per retallar diferències sobre el seu company, Lewis Hamilton. El britànic, juntament amb Alonso, ha estat eliminats en la primera ronda de la sessió de classificació pels canvis en els monoplaces.

Actualitzat

Nico Rosberg ha fet el millor temps en la sessió de classificació en el Circuit de Spa-Francorchamps, del GP de Bèlgica. El pilot alemany ha aprofitat l'absència de Lewis Hamilton per prendre avantatge, retallar diferències i ocupat la primera posició a la graella de sortida.

Aquesta és la sisena pole de Rosberg i amb aquesta empata amb Hamilton. Nico Rosberg ha fet un temps d'1'46.744, seguit de Max Verstappen, a +0.149, i Sebastian Vettel, que ocupa la tercera plaça. 

Carlos Sainz (Toro Rosso) i Esteban Gutierrez (Haas) han caigut eliminats a la Q2 de la classificació, que ha liderat Nico Rosberg (Mercedes). Al costat de Sainz, que demà sortirà a la quinzena posició de la graella, en aquesta ronda també han caigut Romain Grosjean (Haas), Kevin Magnussen (Renault), Jolyon Palmer (Renault) i Pascal Wehrlein (Manor).

Hamilton i Alonso, eliminats en la Q1

Lewis Hamilton (Mercedes) i Fernando Alonso (Mclaren) han estat eliminats en la primera ronda de la sessió de classificació. En tots dos casos, la seva posició en la classificació era testimonial, ja que havien de sortir des de l'última posició per les sancions que han de complir pels canvis realitzats en els seus monoplaces; Alonso, a més, ha patit una avaria només sortir de boxes que li ha impedit completar la volta. 

La graella: 

1. Nico Rosberg
2. Max Verstappen
3. Kimi Räikkönen
4. Sebastian Vettel
5. Daniel Ricciardo
6. Sergio Pérez
7. Nico Hulkenberg
8. Valtteri Bottas
9. Jenson Button
10. Felipe Massa
11. Romain Grosjean
12. Kevin Magnussen
13. Esteban Gutiérrez
14. Jolyon Palmer
15. Carlos Sainz
16. Pascal Wehrlein
17. Felipe Nasr
18. Esteban Ocon
19. Daniil Kvyat
20. Marcus Ericsson
21. Lewis Hamilton (sancionado)
22. Fernando Alonso (sancionado)

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut