Espanyol

Nico Pareja deixa l'Espanyol i fitxa per l'Spartak de Moscou, on podrà disputar la Lliga de Campions

Nico Pareja deixa l'Espanyol per jugar amb l'Spartak de Moscou, equip amb el qual ha firmat un contracte per a les quatre pròximes temporades. Aquest mateix divendres el central ha abandonat l'"stage" de Peralada per anar a les oficines de Cornellà-el Prat, on ha acabat de formalitzar la seva sortida del club. Pareja s'ha decidit per l'Spartak perquè així podrà jugar la Lliga de Campions. Hi havia un altre equip rus també molt interessat en el central, el Zenit de Sant Petersburg, que oferia uns 10 milions d'euros pel traspàs, però la possibilitat de disputar la Champions ha estat clau en la decisió final de Pareja.

Actualitzat
El defensa argentí de l'Espanyol, Nico Pareja, ha tancat el seu fitxatge per l'Spartak de Moscou. Després d'abandonar la concentració de Peralada s'ha acomiadat del club blanc-i-blau a l'estadi de Cornellà. També ha agraït el tracte de l'entitat durant les dues temporades com a jugador i ha deixat la porta oberta a un possible retorn.

En una operació fulgurant, l'Espanyol, l'Spartak de Moscou i el mateix jugador han acordat el traspàs de Pareja, que deixarà a les arques del club català uns 10 milions d'euros. Aquesta operació permetrà al futbolista, segons ha confessat, "donar un pas endavant" perquè el conjunt rus jugarà la pròxima edició de la Lliga de Campions.

Pareja, que ha signat un contracte de quatre temporades amb l'Spartak, jugarà en una Lliga "que està creixent molt" i en un equip "que ha mostrat un enorme interès a contractar-me". "Me'n vaig molt agraït a tota la gent que m'he trobat a l'Espanyol", ha comentat l'argentí, "i no hi ha dubte que sóc un periquito més perquè aquí he viscut dos dels anys més bonics de la meva carrera".

Fitxat fa dues temporades procedent de l'Anderlecht, Pareja ha tingut un record per al desaparegut Dani Jarque -"una altra de les coses que agraeixo és haver pogut compartir un any amb ell"- i ha destacat que l'Espanyol és "una gran família" a la qual espera tornar després de jugar a Rússia.

El conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, ha comentat que l'acord és "favorable per a les tres parts" i s'ha acomiadat de Pareja agraint-li el seu compromís amb l'equip. "Ja saps que tens les portes obertes per tornar quan vulguis; tant de bo t'hagi quedat impregnat aquest sentiment tan especial de ser de l'Espanyol", li ha transmès.

Per la seva banda, el tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, considera que Pareja és una baixa important per a l'equip blanc-i-blau i ara espera que la directiva estigui a l'altura de les circumstàncies i puguin fitxar un jugador de les seves característiques per substituir-lo.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut