Espanyol

Nico Melamed: "Soc un jugador ambiciós i espero tenir un rol important a l'equip"

A l'estada a Marbella, el jove mitjapunta d'Olèrdola ha explicat quines sensacions té l'equip a poc més de quinze dies de començar la Lliga i com es veu personalment en el retorn a Primera Divisió

Cristina BusquetsActualitzat

Nico Melamed Ribaudo és una de les perles que ha sortit de la Dani Jarque. Amb 20 anys, afronta la seva tercera pretemporada amb el primer equip després de consolidar-se l'any passat a Segona, on va disputar 33 partits i va marcar sis gols. En el retorn de l'Espanyol a Primera, el jugador vol continuar sent una peça important per a Vicente Moreno:

"El meu rol aquesta temporada me l'acabaré guanyant jo com he fet cada any i espero que sigui important perquè sempre he estat un jugador ambiciós i així vull que sigui."

A l'estada a Marbella, el menut i descarat mitjapunta d'Olèrdola ha participat en tots els amistosos i compta els dies perquè comenci la competició. Melamed tornarà a jugar a Primera, però amb un nou dorsal, deixant el 33 enrere:

"El 16 és l'aniversari de la meva mare i és el principal detall i un altre és perquè la primera persona i la que més em va ajudar en el primer any va ser el capità de l'equip, que era Javi López, i és un altre detall pel qual porto el 16".

Des dels onze anys vesteix la samarreta blanc-i-blava i té clar que, per més ofertes que puguin sortir, el seu futur continua aquí. A 16 dies per redebutar a Primera a El Sadar, el jugador blanc-i-blau veu els seus companys amb ganes:

"L'equip està molt bé, tenim molta ambició, moltes ganes que arribi la competició i demostrar el nostre nivell i anar cada partit pels tres punts".

Anar al contingut