Bàsquet

Nico Laprovittola bat el rècord històric de valoració a la Copa del Rei

Amb un 50 de valoració, l'argentí ha superat el rècord de Tanoka Beard (47) vigent des dels quarts de final de l'edició de 2000. A més, ha firmat la màxima anotació en un partit de Copa en 22 anys (36).

Actualitzat

El base argentí del Divina Seguros Joventut ha ficat al seu equip a semifinals amb una actuació que quedarà per la història de la Copa del Rei.

Nico Laprovittola ha sigut autor de 36 punts, 7 assistències, 4 rebots i 4 recuperacions per un 50 de valoració, batent el rècord que va establir el jugador del Palmesa València, Tanoka Beard, en un partit de Copa del Rei l'any 2000 davant l'Unicaja. El pivot nord-americà va firmar aquell dia un 47 de valoració gràcies als 24 punts i 20 rebots.

Els 36 punts de Laprovittola milloren la màxima anotació d'un jugador de la Penya a la Copa del Rei en era ACB, superant els 35 de Jordi Villacampa al partit del tercer i quart lloc en l'edició de 1991 davant el Reial Madrid.


Cap jugador aconseguia anotar 36 punts a la Copa del Rei des dels 37 de Joe Arlauckas als quarts de final de 1997 davant el FC Barcelona.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut