Nico González en una imatge d'arxiu de la temporada passada. (Reuters)
Nico González, en una imatge d'arxiu de la temporada passada. (Reuters)
Barça

Nico González ja té fitxa del primer equip del Barça i escull un dorsal mític

El Barça ha inscrit el jove migcampista gallec, que fins ara jugava com a integrant del filial, i espera fer el mateix en els pròxims dies amb Gavi

Redacció Esport3Actualitzat

El límit salarial no dona per massa alegries a can Barça, però sí que li ha permès inscriure Nico González com a jugador del primer equip, i així figura des d'aquest dijous en el registre de LaLiga.  

Aquest canvi, important per al jugador pel que fa a l'escala salarial i merescut pel que s'ha vist al terreny de joc, dona més marge a Xavi a l'hora de fer alineacions o substitucions durant un partit, perquè a les competicions estatals s'han d'alinear un mínim de 7 jugadors del primer equip simultàniament. En cas de jugar aquest vespre a San Mamés, Nico ja ho farà com a jugador del primer equip.

Nico escull el 14

El jove migcampista ha escollit heretar el dorsal 14 que ha deixat lliure Philippe Coutinho. Un número molt especial a Can Barça. A banda de grans jugadors que l'han lluït com Henry o Mascherano, era el número que el Johan Cruyff entrenador donava a aquells futbolistes que feia debutar amb l'equip, quan la numeració anava de l'1 al 9.

El club espera poder inscriure en aquest mateix mercat a Gavi també com a jugador del primer equip. Per a ell serà, segurament, el dorsal que menys agradi a Nico.  

Anar al contingut