Barça

Els jugadors del Barça s'acomiaden de Koeman a les xarxes socials

Nico, Busquets i Pedri han estat els primers que s'han volgut acomiadar del míster. Piqué i Ansu Fati també li han desitjat el millor a Ronald Koeman

Redacció Esport3Actualitzat

La destitució de Ronald Koeman de matinada no ha trobat una reacció immediata per part dels jugadors blaugranes a les xarxes socials. El més ràpid a comentar-ho ha estat un dels més joves, Nico González. El migcampista del filial ha trencat el silenci per enviar un missatge d'agraïment cap al tècnic neerlandès, que l'ha fet debutar amb el primer equip, tant a la Lliga com a la Champions. 

 

Nico González, de 19 anys, ha rebut l'alternativa per part de Koeman, que l'ha fet servir en 8 partits oficials, 3 d'ells com a titular. El tècnic, però, ha estat exigent amb el fill de Fran, a qui va responsabilitzar del primer gol encaixat en la derrota al camp de l'Atlètic de Madrid

El capità, Busquets, li desitja sort

També Sergio Busquets, capità de l'equip, ha voglut mostrar gratitud cap al tècnic neerlandès. Ho ha fet, en aquest cas, amb una story a Instagram que contenia un missatge concís: "Gràcies per tot, míster. Sort en el futur". 

 

 

Pedri també ha volgut acomiadar-se de Koeman agraint-li la confiança que va dipositar en ell i l'oportunitat de jugar al primer equip del Barça.

 

 

 

El veterà Gerard Piqué s'ha manifestat també sobre l'adeu a Koeman per mitjà d'un tuit:

 

 

Memphis Depay ha agraït l'oportunitat a Koeman amb una tendra imatge:

 

El jove Ansu Fati, s'ha afegit també a les manifestacions d'afecte per Ronald Koeman en una publicació a Instagram:

 
ARXIVAT A:
KoemanGerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut