Nico, en el moment d'arribar a l'hotel de València on s'allotjarà
Nico, en el moment d'arribar a l'hotel de València on s'allotjarà
barça

Nico passa revisió mèdica amb el València

Dimecres va abandonar la ciutat esportiva del Barça al volant del seu cotxe. El club li havia donat permís per no entrenar-se i poder tancar la seva cessió

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça està a punt de tancar una de les sortides més calentes, la cessió de Nico González al València. La imatge del migcampista gallec marxant amb el seu vehicle privat de la ciutat esportiva, una hora i mitja abans de l'inici de l'entrenament del primer equip de les 19.30, n'ha estat la prova més eloqüent.

El jugador ha rebut permís del club per absentar-se de la sessió d'aquest dimecres i poder tancar així la seva cessió al club valencianista per a la pròxima temporada. S'espera que dijous passi la revisió mèdica a la capital del Túria, pas previ per fer oficial l'operació.

Són hores frenètiques a les oficines del Barça. De moment, però, un cotxe ha arribat a València per trobar-se amb Gennaro Gattuso i qui el conduïa era un jove talent de 23 anys. Aquest dimecres al vespre ja se l'ha vist per la ciutat i, només arribar, ha reconegut a la COPE que tenia ganes de debutar diumenge vinent en l'estrena del seu nou equip a la Lliga, a Mestalla, contra el Girona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut