Nick Kyrgios, un crit contra la inconsciència d'Alexander Zverev (Reuters)
Tenis

Nick Kyrgios, a Zverev: "Un altre cop, tio, un altre cop? Com pots ser tan egoista?"

El tenista australià carrega durament contra l'alemany Alexander Zverev per saltar-se la quarantena després de participar a l'Adria Tour

Redacció Esport3Actualitzat

El polèmic torneig de tenis organitzat per Novak Djokovic continua generant reaccions després de convertir-se en un focus de contagis i de positius per coronavirus. El tenista alemany Alexander Zverev va participar en el torneig i, a pesar de donar negatiu en les proves que es va fer, davant de l'allau de positius, va prometre que compliria la quarantena. Però en lloc de tancar-se a casa, se l'ha vist en un vídeo en una festa en un bar ple de gent. Aquesta acció de Zverev ha provocat la resposta irada de Nick Kyrgios.

He vist moltes coses polèmiques que han passat a tot el món, però una de les que més m'ha cridat l'atenció ha estat veure de festa Sasha Zverev. Un altre cop, tio, un altre cop? Com pots ser tan egoista? Com?

Si tens la barra d'escriure un tuit i fer que el teu representant digui que passaràs una quarantena de 14 dies i demanes perdó a tot el públic per posar en risc la seva salut, com a mínim has de tenir la vergonya de quedar-te al costat de la teva parella encara que sigui 14 dies i complir la quarantena.

Déu meu! Em sento empipat amb el món del tenis, de debò. Com poden ser tots tan egoistes?

Anar al contingut